Kaos och kontroll

Leka med med barn är inte lika kul som det låter.

Eller låter det ens kul att leka med barn? De som säger att det är kul att leka med barn, de ljuger. I alla fall om de menar leka en längre tid.

Emil och Love lekte jättebra på övervåningen efter maten. Jag tänkte att nu ska jag unna mig en stund i soffan och slötitta på efter fem. Precis just då ropar Emil att han vill att jag ska bygga tågbana med dem. Åååååå nej hinner jag tänka. En del av mig ville ropa att ni kan väl leka själva och en del av mig tänkte att tiden mellan förskola och sova är ganska kort ändå. Efter tanke nummer två gick jag upp och byggde tågbana.

Bygga tågbana efter middagen är inte jättekul.

Efter en stund kände jag att alla som tycker att det är kul att leka med barn en längre tid, de ljuger. Jag ska vara ärlig att jag inte tyckte att det var så kul. Men jag gjorde det för mina barn. De tyckte att det var kul. Jag kom på att vi gör mycket för våra barn. De ska bara veta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.