Kaos och kontroll

Vad kostar ett barn?

I veckan pratade jag med en kollega och hon sa att hon hade Coronaångest. Ska jag vara ärlig så har jag nog tappat, tillsammans med många andra, vad gäller Corona. Det är nästan så jag glömde bort det i somras. Men nu när smittan sprider sig som den gör så blir jag påmind. Jag tycker det är läskigt med alla uppdateringar om döda per dag som kommer nu igen.

Jag jobbar hemifrån denna vecka då vi skickat hem halva skolan på grund av smitta. Nu gör sig Corona påmind igen i och med distansundervisning.

Tur barnen gör så att vardagen ändå ser lika ut. Dock måste jag där lyfta ett ämne som nästan aldrig tar slut. Det här med nya storlekar och nya grejer. När jag tycker att vi är på banan är alltid något för litet. Idag fick jag tag på en ny hjälm till Emil på en köp och sälj grupp på Facebook. Älskar dessa grupper. Nu är det bara Love som också ska ha ny hjälm då hans också är för liten för mössa. Hoppas att hitta en begagnad till honom snart också.

Skulle prompt ha nya hjälmen på under kvällsfikat.

Det skulle vara kul att veta hur mycket pengar man lägger på ett barn under tiden de bor hemma. Någon som vet på ett ungefär?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. kina

      Ja det är så mycket alltså. Jag kan som ändå förstå det när jag tänker på allt från kläder, blöjor till utrustning man köper.