Kaos och kontroll

När fredagsläggningen drar ut på tiden

Jag har längtat hela dagen till lugnet när barnen somnat. Denna vecka har varit fylld med vab och jobb och allt där emellan. Hela dagen har gått i ett och jag åt lunch framför datorn i ett klassrum medan jag rättade uppgifter. Direkt när jag kom hem bytte jag om till pyjamas. Jag har köpt en ljusrosa pyjamas från Ica Maxi, den där som många influensers gör reklam för. Den är superskönt. På något sätt var det ett statememt, att nu är det helg. På med pyjamas och bort med jobbdatorn.

Dock krånglar det med läggningen nu. Det ska drickas och bajsas (undanflykt, det kommer inget). Sedan kommer kommentarer som att ”jag orkar inte sova”, den känns rimlig, mycket rimlig. Det enda jag vill är att sätta mig i soffan och slappna av, för första gången denna vecka. Men nej. Det ska krånglas först. Tålamodet tryter. Ge mig lugn, snälla!

Just ja, vi i norr har snö. Hur ser det ut i söder?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.