Kaos och kontroll

Acceptera läget

Nu är det bara att acceptera läget. Det låter tyvärr lättare sagt än gjort. Jag avundas de som kan släppa alla måsten och bara vara i nuet. Jag kan tyvärr inte vara hemma med sjuka barn utan att tänka på jobbhögen som bara väntar på mig på jobbet.

Jag vet att jag måste acceptera att allt jobb jag ville ha gjort, nu i denna vabtid, inte kommer att hinnas med. Det svåra kanske egentligen inte ligger i att acceptera det. Det svåra ligger i att inte tänka på det. Jag försöker hela tiden att lägga upp nya planer för hur jag ev skulle kunna hinna med allt. Trots att jag vet att jag varken hinner eller orkar.

Dagens vob. Emil pysslar medan jag rättar.

Ge mig gärna tips på hur man kan lägga undan jobbstressen och vara mer i nuet med sjuka barn. Någon som sitter inne på ett bra tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Har tyvärr inget tips, men vill bara skicka en hälsning att jag är likadan. Stressar upp mig pga vabb. Försöker också vobba, men slutar ibland bara med att man varken är en bra mamma (pga lite irrriterad) eller bra kollega (kan inte fokusera). Svårt!