Kaos och kontroll

De storslagna planerna raserades innan dagens ens börjat

Jag hade stora planer för dagen. Jag hade tänkt att hela familjen skulle åka ner på stan och mysa. Dels tänkte jag köpa lite julklappar för olika presentkort som håller på att gå ut, sedan tänkte jag också att barnen skulle få klättra på alla olika Birgers som finns i stan. I Östersund finns det massor av Storsjöodjur placerade i stadskärnan. I Västerås finns det massor av hjortar och här har vi Storsjöodjuret Birger. Jag tänkte också att vi skulle äta lunch på stan och köpa lördagsgodis i någon godisaffär. Men direkt efter jag tänkt planerna i huvudet känner jag att jag inte känner mig riktigt 100. Jag har huvudvärk och känner mig lite gungig. Det började så smått komma igår men då bara lite grann.

Det blir nog snarare en kojdag idag. Synd på mammasamvetet som tänkte förena nytta med nöje idag. Nu kommer barnen förmodligen vara väldigt rastlösa idag istället.

Tur de fick leka av sig hos grannarna igår. Grannarna bjöd in till häng i gäng. Supertrevligt och väldigt lättsamt. Grannhäng är nog ändå det bästa. Både jag och Andreas kunde dricka ett glas vin. Barnen leker med förskolekompisar och alla är nöjda och glada. Sen är det bara att gå hem när det är läggdags. Perfekt. Tur att vi fick gårdagskvällen när dagen idag inte blir lika aktiv.

Lek hos grannen
Plockbuffé
Mums
Vi behövde inte gå hem hungriga
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.