Kaos och kontroll

Hur får folk till det?

Idag när jag cyklade hem från jobbet tidigare än vanlig tänkte jag få till en sån där fin höstbild. Solen lös och löven var gula. Yes, nu ska jag också få till en fin höstbild som alla visar upp på sina sociala medier. Men blev det så tror ni? Jag förstår inte hur folk får till det? Jag har förstått att det kan vara handhavande fel bakom kameran. Jag vet ju ingenting om ljus och placering osv. Men det är också hon framför kameran som inte riktigt hänger med hur det ska gå till. Jag tycker alla får till sina leenden och tittar lite fint åt något håll. Jag överdriver inte om jag försökte 20 gånger innan jag insåg att det blir inte bättre än så här.
höstbild
Försök till höstbild nr 1
Andreas ta kort när jag kastar löv i luften
höstbild
Försök till höstbild 2
Försök få med när löven flyger
Ja ni förstår ju. Det blev inte riktigt de där Instagramvänliga bilderna riktigt. Jag får nog förlika mig med att de där fina höstbilderna inte kommer att tas av mig eller på mig.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.