Kaos och kontroll

Ekorrhjulet snurrar runt, runt, runt

Ikväll när jag skulle lägga Love hörde jag både diskmaskinen och tvättmaskinen snurra på nedervåningen. Under den evighetslånga läggningen kom jag att tänka på en ny text till sången om hjulen på bussen. Ekorrhjulet snurrar runt, runt, runt, runt, runt, runt, runt, runt, runt. Ekorrhjulet snurrar runt, runt, runt, runt i hela veckan. Mamma på morgon säger kom nu barn, kom nu barn, kom nu barn. Mamma på morgon säger kom nu barn. Runt i hela veckan. Barnen till maten säger blä, blä, blä, blä, blä, blä, blä, blä, blä. Barnen till maten säger blä, blä, blä. Runt i hela veckan. Diskmaskinen säger spol, spol, spol, spol, spol, spol, spol, spol, spol. Diskmaskinen säger spol, spol, spol. Runt i hela veckan. Tvättmaskinen säger tvätt, tvätt, tvätt, tvätt, tvätt, tvätt, tvätt, tvätt, tvätt. Tvättmaskinen säger tvätt, tvätt, tvätt. Runt i hela veckan. Pappan vid läggning säger snark, snark, snark, snark, snark, snark, snark, snark, snark. Pappan vid läggning säger snark, snark, snark. Runt i hela veckan. Jag är medveten om att raden ”runt i hela veckan” kanske inte är den bästa men det fungerade bra med melodin. Välkommen hem till oss.
Plockande Ekorrhjul
Det eviga plockandet
Jag glömde skriva en vers om det eviga plockandet.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.