Kaos och kontroll

Känn efter hur sjuk du är, känn efter hur mycket du vill!

Äntligen helg! Äntligen! Jag har fortsatt på samma spår sedan i måndags. Jag har oroat mig för allt. Andreas var föräldraledig idag då det var utvecklingsdag på förskolan. På väg till jobbet ringde Andreas två gånger. Båda gångerna stanna hjärtat när jag såg att det var Andreas som ringde. Jag trodde direkt att det hade hänt något. Det hade det ju såklart inte. Därför känns det skönt med helg nu. Ladda batterierna både fysiskt och psykiskt. Andreas är hängig. Väldigt hängig. Han gick och lade sig när jag kom hem från jobbet och sov över middagen. För mig gör det inget att han är hängig. För mig gör det INGENTING om hela helgen går åt att titta på Disney+ och mysa i soffan. Andreas kommer till och med undan med mansförkylning. Känn efter hur mycket du vill bara!
Fredagsbad. Ett tecken på att nu coolar vi ner.
Återhämtning är receptet denna helg. Får se om resultatet blir det samma som receptet säger. Alltid lika intressant att se.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.