Kaos och kontroll

Drömmare är vad jag är

Idag har jag märkt att jag har dagdrömt så mycket. Jag dagdrömmer ofta. Det har jag alltid gjort. Jag kan märka när jag lyssnar på en podd, ljudbok eller läser att jag drömmer mig iväg och har inte alls lyssnat eller uppfattar vad jag läst. De senaste drömmarna har handlat om vad jag skulle göra om jag vann eller fick massor av pengar. Det finns så mycket jag skulle vilja göra hemma. Vi vill renovera vårt kök och vi har snart sparat i 2 ÅR till denna renovering. Jag avundas de som har mycket pengar som inte behöver spara i vad som känns 200 år till en renovering. Eller de som kan köpa vad de vill varje månad och inte behöver portionera ut det på olika månader. Det är inte så att vi vänder och vrider på varje krona, så är det inte. Men jag skulle inte kunna shoppa för flera tusen varje månad. MEN jag drömmer om att göra det. Jag drömmer om att klicka hem det jag vill utan att bry mig om prislappen. Jag drömmer om att renovera flera rum i huset. Jag drömmer om att köpa en stuga i Åkersjön. Jag drömmer om att köpa en nyare och finare bil. Jag drömmer om mycket som kostar mycket pengar. Är detta normalt? Undra om det är fler som är som jag? Idag har jag och Emil varit på badhuset med kusinerna. Emil och Victor var i lekhimlen och var så söta tillsammans. Love som är snorig och ev måste stanna hemma från förskolan till veckan fick stanna hemma med Andreas. När vi kom hem så landande vi alla i ett lugnt häng. Det var som om hela familjen kände att vi var badhusbakis eller badhustrött. Man blir sällan så trött som man blir efter en badhusvistelse. Vi bara låg i soffan. Ingen orkade något.
Trötta familjen
Det blir nog en tidig kväll ikväll. Det är nästan så att jag längtar till läggdags. Jag har bäddat med nya lakan så sängen lockar lite måste jag erkänna. Första natten i nya lakan är så skön. Helt klart underskattat.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.