Kaos och kontroll

Torkat skit i 5,5 timmar

Ja det är precis som rubriken säger. Jag har torkat skit i 5,5 timmar idag. Riktigt seg söndag. Det värsta är att det inte är bra efter dessa timmar heller.

Vad har då hänt? Jo vi har fått stopp i avloppet i köket. Det har varit segt för vattnet ett tag, men nu är det totalstopp. Pappa sa att han kunde komma med högtryckstvätten och spola avloppet. Okej vad bra. Men fy fan vad grisigt det blev. När vi spolade med högtryckstvätten kom vi till stoppet. Bra kan man tänka sig, men det blev inte så att proppen löste upp sig utan den är kvar. Vad hände då när vi körde högtryckstvätten? Jo skiten kom tillbaka upp i röret och ut under diskbänken. Brun, grynig och illaluktande gyttja kom. Så denna gyttja har jag torkat i 5,5 timmar. För varje gång kom vi lite längre ner med högtryckstvätten så därför fortsatte vi. Jag kan förstå tanken att varför fortsatte ni när skiten bara kommer upp? Men det var som sagt för att vi trodde vi snart skulle få proppen att lossna.

Här har jag hängt i 5,5 timmar.

Men proppen har inte lossnat och vi insåg efter 5,5 timmar att nu är det nog. Vi måste ringa en rörfirma imorgon. Så nu kan vi inte använda vasken i köket. Jag insåg ikväll hur bekväm jag är. Att inte kunna hälla ut vatten i vasken gör livet lite mer komplicerat. Eller nej inte komplicerat utan bara lite jobbigare. Men att diska i handfatet på toaletten fungerade det också. Hoppas bara att någon rörfirma kan komma imorgon och hjälpa oss.

Humöret är sådär efter 5,5 timmars torkning av skit och problemet ändå kvarstår. Kul söndag. Imorgon tar vi nya tag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.