Kaos och kontroll

Den glamorösa vardagen.

Jag samlade ihop mig igår och kände att de som läser bloggen gör det förmodligen för att det finns något bra där ändå. Jag tog till vara på det fröet och tänkte också att jag gör så gott jag kan. Att leverera strålande roliga, intressanta och härliga blogginlägg varje dag kanske är för mycket begärt.

Idag finns inget som kan kallas glamoröst över denna dag. Livet är liksom inte så glamoröst. Det vankas blodpudding till middag. Vika tvätt är en syssla som ska göras någon gång under kvällen och ja just det, någon av jag och Andreas behöver handla. Roligare än så blir det inte idag. Vardagens vardag helt enkelt. Men det är något fint och härligt med det också. Mänskligt! Hur många är det inte som har just denna vardag och något annat att verkligen tänka på. Hur många är det inte som saknar denna vardag.

Jag brukar titta på Bonde söker fru. Jättemysigt program. Då säger många bönder att de har allt utom någon att dela vardagen med. Så mellan blodpudding och tvätt så är det helt okej egentligen.

Trött barn som hämtades kl 16 på förskolan

Jag måste också säga att jag är jätteglad att det är en del som ändå läser bloggen och verkar tycka att något är bra. Det värmer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.