Kaos och kontroll

En tråkig kommentar tog bort lusten att skriva

Jag funderar på hur alla stora influensers kan skaka av sig alla elaka kommentarer de får. Säkert är det kanske så att de blir luttrade eller att de blir överösta av snälla och fina kommentarer att de elaka försvinner i mängden. Men om det ändå är så att de blir luttrade så är det sjukt. Hur kan man bli luttrad av de elaka kommentarerna? Ska de ens gå? Jag läser Pernilla Wahlgrens blogg och nyss lade hon ut ett inlägg om en person som skrev massor av elaka kommentarer i olika namn. Varför gör någon så? Varför finner någon glädje i det? Isabella Löwengrip skrev om att de elaka kommentarerna bara rinner av henne. Undra hur många elaka kommentarer man fått genom åren då? Jag vill inte veta.

Jag blev nedstämd av EN tråkig kommentar igår. Jag tjänar inga pengar på den här bloggen, den är inte så stor och antal läsare är inte alls i närheten av de största bloggarna i Sverige. Ändå har någon lagt ner tid och energi på att skriva en elak kommentar. Varför? Jag publicerade den aldrig. Jag vet att många kan tycka det är tråkigt, men bloggen är inte så stor. Jag älskar när jag fått kommentarer, det händer inte så ofta. Så när jag då såg att någon kommenterade blev jag superglad. Det höll dock inte i sig så länge tyvärr. Musten liksom slank ur mig igår och därför blev det inget inlägg.

Nu var detta EN kommentar. Jag tänker hela tiden på de som får flera elaka kommentarer inlägg efter inlägg eller bild efter bild på Instagram. Hur orkar de fortsätta? Men kanske framförallt varför fortsätter trollen? Hur kan man finna glädje i att skriva elaka kommentarer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Sara

      Men varför fortsätter du läsa en blogg som du inte gillar? Och jag läste din kommentar innan den försvann, den låg ute en kort stund. Det var ingen åsikt. Du var bara ute efter att vara elak. Och varför i hela friden är du tillbaka här idag igen om du inte gillar bloggen? Klarar du inte av att försvinna från saker du inte gillar?