Kaos och kontroll

Planering är A och O för framgång

Nu låter det på rubriken som att jag är en framgångsguru, men det är jag ju inte. Dock har jag märkt att förberedelse och planering kan göra vardagen mycket enklare. Nu när barnen somnat så har jag lagt fram tre högar med kläder. En till Love, en till Emil och en till mig. Det blir så mycket smidigare imorgon när kläderna redan är valda och framlagda. Jag har också packat föreskoleväskan med kläder som ska dit imorgon. Allt för att morgnarna ska flyta smidigare.

Men nu till något helt annat. Jag förstår inte, alltså verkligen inte HUR folk får till en snygg frisörbild. Jag minns att jag försökte sist jag var hos frisören med att få till en bra frisörbild men det misslyckades. Även denna gång provade jag. Men ICKE! Hur lyckas folk?

Snygg frisörbild?

Jag började till och med skratta för att det såg så fånigt ut. Jag hänger helt enkelt inte med i snyggbildseran. Jag får nöja mig med naturliga kaosbilder.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.