Kaos och kontroll

Vinet är skillnaden på vardag och helg

Jag dricker inte mycket alkohol. Främsta anledningen är att jag har småbarn den andra anledningen är att min bakfylla är som ett mänskligt antabus. Skulle jag dricka mer än 2 glas vin så har jag fruktansvärd huvudvärk dagen efter. Så pass jobbig att jag väljer att inte dricka mer. Även om skulle vara barnfria så stannar jag ofta vid två glas med anledning av bakfyllan.

Men det är något jag verkligen har gått och längtat efter idag och det är ett glas rött. Det är något mysigt över ett glas rött på fredagen. Jag kände idag också att det nästan är enda skillnaden på vardag och helg. Annars så har Love trotsat lika mycket fast det är fredag, tvätt skulle tvättas, vikas och hängas. Leksaker skulle plockas och mat skulle lagas.

Just ja, var det fredag idag?

En skillnad var i och för sig att Andreas stannade på en öl hos en granne på väg hem från förskolan.

Grannhäng

Nu sover snart barnen och vi ska se sista avsnittet av La Casa de Papel säsong 4. Då kanske fredagsmyset infinner sig. Man kan ju hoppas i alla fall.

Fredagströtta

Vi skulle försöka ta en fin fredagsbild haha. Men det gick sådär. Ingen fotograf bakom kameran.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.