Kaos och kontroll

Grattis Love 2år. Grattis mamma och pappa nu kom trots.

Vår lilla kille fyller 2år idag. En milstolpe som jag sett fram emot länge. Men ska jag vara riktigt ärlig så längtar jag till nästa år. Då Love är tre. Jag tyckte att det hände något med Emil när han fyllde tre. Men när jag var gravid med Love sa jag och Andreas att det kommer bli två tuffa år innan saker börjar att bli lite lättare. Så har det varit. Att ha två små barn är väldigt tufft. Nu när Love är två så är vissa saker enklare. Han äter själv, sover bättre, tar sig fram mycket bättre och börjar på att kommunicera. Ett första steg mot ett enklare liv för oss alla.
Love fyller men Emil hjälper att öppna
Dock så finns det ju alltid en baksida. Vår charmiga, snälla tvååring har nu gått in i trotsåldern. Hans favoritord är INTE! Han vägrar att ha hjälm men ska prompt cykla. Vissa dagar vägrar han äta middag. Andra dagar vägrar han ta på byxor och strumpor. Helt plötsligt får man inte läsa bok på kvällen utan då är det bara han som ska läsa och till slut måste man ta boken av honom för att han ska sova och då bryter han ihop.
Bara Love får läsa
Det är ingen charmig fas Love befinner sig i. Men det är bara att härda ut.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.