Kaos och kontroll

Fredagskänslan är tydligaste tecknet på helg

Något som också gör det väldigt tydligt att vi är tillbaka i snurren är fredagskänslan. Jag har någon förkärlek för fredagar. På fredagar vill jag helst piffa mig lite extra på jobbet, kanske dra på mig ett par klackar och ibland kanske också en klänning. Under somrarna är det lördag varje dag så då infinner sig inte den där fredagskänslan på samma sätt.

Det är så skönt på fredagen när tankarna börjar snurra som ”imorgon är det en lugn morgon”, ”ikväll kan jag vara vaken lite längre”, ”ikväll äter vi en godare middag” och ”vad gott det ska bli med ett glas vin till middagen ikväll”. Det är något som är så mysigt med dessa tankar och dessa tankar kommer endast för att helgen blir helig. För att alla vardagar består av jobb och förskola.

Helgen bjuder på födelsedag för Love på lördag. 2 år blir han. Andreas mamma och bror ska komma över på lite fika. Vi firar med min familj till veckan istället. Emil ska på kalas på lördag också på ett lekland. I övrigt så ska helgen spenderas så som jag gillar den bäst. Helt utan planer.

Såhär kommer förmodligen helgen se ut också. Häng i gäng med barnen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.