Kaos och kontroll

En fredagkväll på toaletten

Nu låter rubriken mycket värre än vad det egentligen är. Vi har fått Emil att bajsa på toaletten. Han har varit blöjfri vad gäller kiss i ett år men har bajsat i en blöja. När han fyllde fyra sa vi att det var slut med bajsblöjor och att det är toaletten som gäller. Sagt och gjort så köpte han det, med ett litet önskemål. Önskemålet är att jag ska sitta med honom i badrummet under tiden. Han vill inte sitta själv.

Första gångerna kände jag att ”ska jag sitta här på golvet i badrummet bara för bajssällskap, det kändes drygt”. Nu välkomnar jag den stunden. Emil tittar på skärm och gör sitt och jag får en stund för mig själv. Nu infann sig bajsningen precis efter middagen. Andreas får således plocka undan middagen och roa Love (som mest bara är arg. En arg fas). Jag dricker ett glas rosé och scrollar lite på telefonen. Men vi har ändå ett barn var. Så på barnfronten är vi jämställda precis nu.

Ett glas rosé i badrummet är en bra fredagkväll.

Efter denna stund väntar ostkrokar och någon film i soffan. Först ett roseglas på toaletten och sedan ostkrokar i soffan. Bra fredag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.