Packning – en barnfamiljs bästa vän – Kaos och kontroll
kina

Kaos och kontroll

Packning – en barnfamiljs bästa vän

Nu är vi återigen uppe i Alsen i mamma och pappas stuga. Eller rättare sagt så är vi i lillstugan, Kejser, som den kallas.

Precis innan vi skulle åka så kom en kompis gående med sitt barn från lekparken bredvid. Han tittade snabbt in i bagaget och konstaterade att det var en del packning. Sedan säger han ”det är ju lika mycket packning för 24 timmar som för 3 dagar”. Lite av det är sant. Vi ska vara borta i 24 timmar och ändå är bagaget fullt med packning. Visst vi tog med grabbarnas cyklar nu och de tog ju sin beskärda del. Men ändå. Nu är jag så van att ALLTID ha med tonvis med packning. När ska detta lätta? Eller är det så att när blöjor, välling, monitor och nappar är ett minne blott så ska det med tonvis av kläder istället. Eller andra aktivitetsgrejer?!

Skönt med EN fin dag i juli i alla fall

Imorgon åker vi hem som sagt och till veckan ska vi börja ta tag i min to do lista över saker som ska göras innan vi börjar jobba. Jag hör till den skara som tycker om att saker och ting känns klara inför skolstart. Barnens garderober ska gås igenom, gräset ska klippas igen, trimmern ska köras, skräp ska slängas, huset ska städas osv. Hoppas att alla punkter hinns med. Frågan är om jag kommer att bli stressad av min egen to do lista?

Efter nattning i Lillstugan. Bäddsoffan sov jag och barnen i sist vi var upp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
kina

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.