Kaos och kontroll

Den bästa dagen på året

Den bästa dagen på året är min födelsedag. Trots att jag fyllde 33 år igår så tycker jag ändå om att fylla år. Det är som något glatt över den dagen. Den dagen som man faktiskt får lite uppmärksamhet utan att behöva göra något. Jag skäms inte för att säga att det är något härligt med det. Igår började jag firandet med sovmorgon och sedan på kvällen kom familj på middag. Jag hade en superdag. Det kändes nästan som att det inte kunde misslyckas just för att det var min födelsedag.

Härligt med middag på altanen.

Idag suger vi ut det sista av finvädret innan det enligt klart.se ska regna i en vecka. Emil ska idag på sitt livs första barnkalas. Jag undrar om han eller mamman är mest taggad och glad. Det är något stort med första gången. Han blev bjuden ifjol också men då var vi borta och han kunde inte gå. Men i år så. Emil är mest taggad för att lämna över paket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.