Kaos och kontroll

Barnaga är borta men barntvinga finns kvar.

Idag har jag TVINGAT mina barn att vara inne och vara i skuggan. Nu när solen stekt i flera veckor så märks det att barnens energi börjar ta slut nu. Vi har i stort sett levt utomhus sedan solen behagade att titta fram. I och med att somrarna här uppe i norr inte alltid är de bästa så lider vi lite av att ”passa på att vara ute när det är fint väder”-syndromet. Men idag var jag tvungen att dra i handbromsen lite. Barnen äter mindre och idag har det märkts att det varit kämpigt för dem.

Jag har idag barntvingat. Jag har alltså tvingat mina barn att vara inne och vara i skuggan. De har liksom inte haft något val. Det har dock resulterat i lite gnälliga barn (läs väldigt gnälligt på den äldre). Men jag tror att jag gjort rätt och att barnen får utdelning i längden i form av att fortfarande ha kvar energi.

In i skuggan med er.
Festis är ett bra sätt att få i barn vätska

De säger att alla människor föds som fria varelser. Men sedan kommer en mamma och tar bort deras egna vilja. Men det måste ändå jämna ut sig med tanke på att barnen tar bort många sömntimmar. Det handlar om att ge och ta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.