Kaos och kontroll

Sommarlov = uppe tidigt på morgonen

Idag är första dagen på sommarlovet. Jag har redan tappat dagarna. Alla dagar flyter redan ihop. Det som gör att jag fortfarande har lite, lite koll på dagarna är att Emil börjar simskola idag. Jag vet inte vem som är mest nervös, Emil eller jag. Emil är så blyg och vi har fått instruktioner att barnen är ensamma i vattnet med ledarna och föräldrarna ska sitta lite längre bort. Jag undrar hur det ska gå. Men det får gå hur som. Vi måste ju prova. Emil tycker att han är stor som ska gå simskola så det är ju kul.

Vi startar dagen med Lego och Barbapappa kl 06:30.

Love ville inte mysa.
Skönt med osminkat på sommarlovet

Nu får vi se vad första sommarlovsdagen ska fyllas med förutom simskola ikväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.