Kaos och kontroll

Högtider. Något barn kan älska men också något som barn kan hata.

Jag jobbar i skolan. Jag vet att det finns barn som hatar högtider. Jag har hört historier och jag har sett ångesten när högtider och lov närmar sig. Högtider kan vara fylla, tårar och misär. MEN det kan också vara glädje, kärlek och gemenskap. Jag har alltid upplevt högtider som det senare exemplet. Jag som vuxen älskar högtider. Jag hoppas att mina barn också kommer ha fina minnen av högtider och att de kommer att uppskatta högtider precis som jag.

Vi åkte imorse upp till mamma och pappas stuga i Aldén för att fira tillsammans med dem och brorsan och hans 6-åring. De sov kvar men vi åkte upp över dagen. Vi har lekt, ätit och surrat. Barnen har badat och lekt ännu mer. Emil och Love somnade efter 10 minuterna bilen på vägen hem.

Vädret var fantastiskt och det fanns inget att klaga på. Eller jo de höga jordgubbspriserna som gjorde att jordgubbarna uteblev i år. Nu kommer en bildbomd från dagens firande.

Emil ville bada. Zelda vaktar som hon själv sa.
Love ville också bada
Härliga midsommar
Lek med bilar. Andreas verkar tycka att det är superkul.
Krans i håret
Middag i skuggan.

Härliga midsommar. Så här kan du alltid få vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.