Kaos och kontroll

Vardagsmat = samma mat, JÄMT

Måndag har blivit vår nya dag av planering av veckomatsedel. Det underlättar så mycket om veckans mat är inhandlad och klar. Det jobbigaste jag vet är om jag måste svänga förbi matbutiken på vägen hem från jobbet för att handla dagens middag. Det tar bara tid och energi. Vi försöker att spara pengar genom att handla middagar efter erbjudanden. Därför har vi börjat att titta i reklambladen för att se vad vi ska handla just denna vecka. Detta underlättar också fantasin för vardagsmaten som annars ser så likadan ut varje vecka. Det som snurrar här är i stort samma lika. Jag kan säga att vi äter makaroner och korv/köttbullar VARJE VECKA.

Det roligaste nu när värmen börjar komma är att vi faktiskt kan grilla på veckorna. Annars blir det alltid en helgaktivitet men nu kan man göra det mer på veckorna.

Annars så längtar jag så mycket till sommarlov nu. Det är så nära nu. Även om hemmalivet med två barn är allt annat än avkoppling många gånger så ska det bli så skönt att slippa stressen på morgnarna. Att bara få kliva upp och dricka en kopp kaffe utan att behöva tänka på att sminka sig och att alla ska iväg en viss tid. Å som jag längtar till det.

Igår var det innebandymatch. Målet i öppningen mellan hall och vardagsrum.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.