Kaos och kontroll

Bröllop = en halv förmögenhet

Jag kan som inte släppa tankarna på bröllop nu. Det känns så roligt att planera. Dock så vet jag att vi måste spara massor av pengar först så planerandet har stannat på punkten budget. VAD KOSTAR ETT BRÖLLOP? Jag har ingen aning var ett bröllop landar. Min kompis som gifte sig för 8 år sedan sa att hennes landade på 100 000kr. En kollega sa att deras landade på ca 75 000kr. Vi frågade några kompisar som gifte sig ifjol och deras hade landat på ca 70 000kr. Det är med andra ord väldigt mycket pengar som ska sparas ihop. Borde man räkna med att det kommer att landa på ca 100 00kr?

Första checklistan i Johanna Kajssons bok

Vi är bjudna på ett bröllop i augusti och jag hoppas verkligen att vi får gå och att inte Corona sätter stopp. Då ska jag insupa massor av inspiration till mitt eget bröllop.

Men nu ska jag hämta barn på förskolan. I helgen väntas regn i Östersund så vi lär väl spendera massor av tid ute eftersom barnen inte förstår att man ska mysa vid dåligt väder.

Jag har i alla fall en bra känsla idag. Det är fredag, två veckor kvar till semester, bröllopsplanering och Andreas fick fast anställning idag. Det ska vi fira med ett glas bubbel ikväll.

Fredagskänsla
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.