Kaos och kontroll

Himmel eller helvete

Välkommen helgen säger jag. Men jag vet inte om jag välkomnar himmel eller helvete. Andreas ska bort hela helgen och jag kommer att vara ensam med barnen. Det kan gå hur som helst. Eller det är klart att det kommer gå bra men det kommer bli tufft. Vädret ska bli bra och jag har förberett massor med mat och lördagsgodis. Så förutsättningar för en bra helg finns.

Dagens arbetsplats. Välkommen till undervisning på distans.
Distans kan också vara roligt.

Nu ska jag snart hämta barnen. De går hem tidigt idag för att vi ska åka och träffa Andreas syster med barn. Hon hälsar på här uppe över helgen. Hennes yngsta, Victor, är bara ett år äldre än Emil och de leker superbra tillsammans. Kul när kusinerna verkligen funnit varandra.

Välkommen helgen. Nu får vi se vad du har att erbjuda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.