K a r o l i n a K l a n g

Rise Like A Phoenix

Jag fick häromdagen frågan varför man alls ska ta gravidbilder. Frågan är väl snarare varför inte?
Livets ögonblick, stora som små, borde firas och förevigas i mycket högre grad om du frågar mig.

En graviditet är slitsam och jobbig, men nog fasiken vill jag fira av magen med fina bilder! Annars blir det ju bara till att titta tillbaka på bilder min dotter på 2,5 år tagit med sin padda de gånger hon lyckats pricka in objektivet på mig. Oftast har jag ovetandes då porträtterats underifrån, halvliggandes som en påse skridskor i soffan, med full foglossning, iklädd myskläder/morgonrock/filt, med ett ”skimmer” av obefintlig fräschör då jag som oftast ackompanjerats av någon av höstens sjukdomar hon släpat hem från förskolan till mig.


Sagt och gjort. Jag hade dock inte direkt planerat att göra en gravidfotografering nu i slutet av denna andra graviditet, kände ej att det fanns ork eller inspiration. Men samtidigt är jag en spontan person som gärna griper tag i lusten och fångar ögonblicket. Ingen annan kommer ju göra det åt mig, När jag då råkade se att detta ekotempel bara stod ca hundra meter från Spahotellet jag och fellowgravid vän bodde över på kunde jag ej låta bli. Ekotemplet på Elfviks udde är visst dess rätta namn.

Bara att sno på sig klänningen jag packat med utifall att andan föll på och traska ut i snön. Fem minuter senare var vi klara. Eller, frös för mycket, beroende på hur man ser det. Men lite bilder fick vi till i alla fall!

Bilder utomhus i januari är ju något knapert gällande ljus och levande natur, men tyckte om att det fanns lite snö som lyste upp.

Även att klänningen, gammal kollektion från Adoore, har lite romersk skärning och att det nu råkade bli ett tempel bilderna togs i blev en lyckad komposition. Jag tänker mer grekisk gudinna än moder jord när jag ser hur resultatet blev, vilket jag gillar. Jaja, låt mig ha lite hybris och glamour, du slipper kissa på dig varje gång du nyser/hostar. Oh the glamour of a högpreggo.

Slutligt: välkomna hit till min lülle blogg!
När andan faller på och jag vill skriva lite mer, sammanfatta eller i all enkelhet recensera något så blir det nog hit jag länkar er från min älskade instagram:karolinaklang 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.