Julia Mjörnstedt Karlsten

ÄNTLIGEN UTEPLATS

I samarbete med Ellos.

ÅH vad jag längtar efter att få börja fokusera på de lite mer ytliga sakerna i vårt nya hus. Det känns mest som om alla beslut hittills har handlat om dränering, el och saker man inte ser, men nu snart är det dags för färger och möbler! Det jag kanske ser mest fram emot är att vi får en gigantisk trädgård och en stor altan vi kan hänga, leka och äta! Jag tänker mig många olika små ”rum” och arrangemang i trädgården som man kan flytta runt mellan beroende på väder, sol och aktivitet.

Sakerna ovan är några av de jag spanat på.

Mattan som är anpassad för utomhusbruk och dessutom skapat av återvunna material hittar ni här.

De mysiga madrasserna, som kommer i flera olika färger, tänker jag är perfekt för barnen att rulla ut i gräset under ett träd. Finns att titta närmare på här.

Hängstolen tänker jag skulle bli fin på vår balkong med utsikt bort mot vattnet. 

Och matgruppen som känns väldigt prisvärd och gedigen.

 

Just nu har Ellos en massa bra erbjudanden på sommarsortimentet – klicka här för att se mer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.