Julia Mjörnstedt Karlsten

GARVERIET I FLODA

Påsken är över och jobblunket har kommit tillbaka. Eller ja, knappast lunk då veckan som kommer minst sagt är intensiv. Älskar påsken då den känns som den minst kravfyllda högtiden av alla, håller ni inte med? Det känns nästan inte som att någon vet vad eller hur man ”ska” fira och man kan göra lite som man vill. Vi spenderade iallafall helgen på landet, först med påskmarknad i mina föräldrars butik, och sen med en skön helg tillsammans. Emanuel har klyvt ved, vi har monterat vår nya studsmatta (som sen ska få flytta till nya huset) och lagat massa god mat.

I söndags åkte vi hem och gårdagen var öppen. Vi bestämde oss för att åka ut till relativt (?) nyöppnade Garveriet som är en restaurang/kafé/butik/lokal/härlig plats i Floda. Och vi blev verkligen inte besvikna! Vi åt en god fika i solen, tog en promenad vid vattnet, kastade ca 7000 pinnar under ”bron” och såg sen en barnföreställning ”Kapten Kryp” som barnen älskade! Sen åt vi lunch tillsammans och det märks att de verkligen fokuserar på närproducerade, fina råvaror. Maten var något pricey men väldigt god! Tips på bra utflyktsmål för er som bor i närheten!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.