Julia Mjörnstedt Karlsten

VÄLKOMNA HEM TILL OSS – HALL OCH BARNENS RUM

Det här med att blogga varje dag gick åt skogen ungefär samtidigt som lägenheten skulle fixas iordning, fotas och läggas ut för försäljning. Det är ju så fruktansvärt mycket mer jobb än man tror? Men nu är det iallafall ute! Vill ni se annonsen och boka in er på visning så hittar ni all info här hos världens bästa mäklare Bo på Wettergren Fastighetsbyrå. 

Men jag tänkte också att ni skulle få följa med på en liten rundvandring i vårt hem! Häng på!

Som i de flesta hem börjar vår lägenhet med en hall. Vår hall är helt enorm, min vän brukar skratta och säga att den är lika stor som hennes första lägenhet (vilket är sant). Här finns massa plats för att förvara och hänga av sig kläder. Man kan absolut bygga en massa extra platsbyggda möbler här, men vi har nöjt oss med de som finns!

Byrån är en IKEA Ivar målad i Jotuns färg Norweigan wood och benen är från Pretty pegs. Spgelen är från Hay (den kommer med ett gummiband runt, men det har vi plockat bort)

Kom så går vi in i barnens rum!
När jag har intrett barnens rum har några saker varit extra viktiga: bra förvaring, allt ska vara lättillgängligt och det ska finnas olika platser att göra olika saker på, som små ”rum i rummet”.
Våra barn delar ju rum (även om de i ärlighetens namn typ aldrig sover i sina egna sängar). Det funkar väldigt bra och det enda vi försökt göra är att Billies lite finare och ömtåligare saker står på platser dit Frank inte når eller kommer åt.

Bordet och stolarna i mitten är gamla från IKEA som jag hittat på en loppis, mattan är Asko från Linie design. Tavlan med tigern är från Fine little day. Byrån är Nordli från IKEA och påsen med gosefjuren närmast sängen är från Tellkiddo.

Franks säng är från Sebra och regnbågsväven på väggen från Oyoy.

Lejonmatta från Oyoy, pall från Lilou Lilou/Jollyroom och cykel från Stoy.

Stringsystemet är perfekt för att få undan saker på och blir också ett bra skrivbord för Billie. Stolen hittade jag på en loppis på Gotland!

Den rosa färgen på väggen är Old Rose från Alcro.

Om det är något annat ni undrar över så bara fråga på!

 

Alla bilder av fantastiska Jonas Berg. Stylingen har jag fått hjälp av bästa Elin Odnegård med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Ett sånt där Ikea bord och stolar hade jag på 80-talet i rött. Tyckte mycket om det. Så kul att du hittade det på loppis, snygg grå färg också. 🙂 Så fint i barnens rum.