Julia Mjörnstedt Karlsten

BESÖK I HUSET

I eftermiddags var jag, Billie och projektledaren/snickaren för vår renovering på besök i huset. Vårt nya hus. Billie, som aldrig varit där innan (vi gav upp att försöka ha med barnen på visningar), var sjukt nyfiken i typ fem minuter, sen ville hon hellre kolla på youtube, haha.

Jag och snickaren gick iallafall runt länge och mätte alla rum, pratade om olika lösningar och kollade rör och ledningar. Så fruktansvärt skönt att ha med sig någon som vet och kan. Vi vill tex riva ner en vägg och då kunde han enkelt gå upp på vinden och se så att den inte är bärande.

Det kändes helt overkligt att gå omkring i huset och på tomten och tänka att om några ynka månader kommer vi göra om och fixa till så att det är vårt hus. Nej, det går knappt att ta in.

Men som sagt, mycket att göra innan inflytt. Men när vi gick därifrån kollade snickaren på mig och sa ”du behöver inte vara så orolig Julia, det är ett jättefint hus och det kommer bli fantastiskt!” Då gick jag ner typ 100 kilo i ångest.

Och nu när vi har alla mått kan vi äntligen börja rita kök, beställa badrumsinredning etc. nu börjar det roliga!

Eftersom det fortfarande bor en person i huset vill jag inte visa för många bilder inifrån, men här kommer några från trädgården! En stor trädgård i många nivåer med flera ”rum”. Åh vad jag ska fixa här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.