Julia Mjörnstedt Karlsten

VECKAN SOM KOMMER

Efter att ha vabbat typ varje dag i tre veckor känns det helt konstigt att planera för en vecka med jobb. Den här veckan är kanske inte en typisk ”som det brukar vara-vecka” (om det nu finns en sån?) men här kommer iallafall några saker som kommer uppta min tid:

 

Imorgon kommer några från Loppi ner till Göteborg och vi ska äta lunch tillsammans med ett gäng härligt Göteborgare. Ser mycket fram emot detta!

På torsdag ska jag och vår snickare till huset för att kolla och mäta! SÅ peppad på detta! Har ju egentligen bara sett huset en snabbis under visningen (är det inte sjukt hur lite man egentligen ser av ett hus innan man köper det?) så ska verkligen bli roligt att se om det finns något jag missat eller förvrängt i huvudet. Efter att allt är mätt kan vi äntligen börja kolla lite mer noggrant på kök och badrum!

Huset <3

Vi ska göra det sista slutpiffet i lägenheten. Nästa vecka ska den nämligen fotograferas, både för försäljningen men också för ett hemma hos-reportage. Även om jag tycker att vi har det väldigt fint finns det många saker man vill plocka undan och ställa iordning och sånt tar mer tid än man tror…

Jag ska också planera klart en frukostföreläsning jag ska ha tillsammans med Maja och Atta från Studio In!

Image result for maja atta studio in

Jag ska skriva en krönika om något som jag inte kommit på än… Har alltid sån ångest över mina krönike-ämnen. Har ni tips får ni gärna kasta dom åt mitt håll!

Jag har ett helt gäng föreläsningar den närmaste tiden och alla dessa ska planeras och skrivas. Gillar att vara ordentligt förberedd och det tar verkligen sin lilla tid…

På fredag ska jag ta ut min man på födelsedags-date. Han fyllde år förförra veckan men pga resor, jobb och sjuka barn har vi inte hunnit. Kan tyvärr inte berätta var vi ska eller så borde jag göra det SÅ VI EN GÅNG FÖR ALLA FÅR SE OM HAN VERKLIGEN LÄSER BLOGGEN? 🙂

Har lite tankar på att dra ihop ett nytt träningsevent för er och ska skissa på detta. Någon som är sugen på att komma?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Ja, träningsevent vill jag komma på! Och gärna någon av dina föreläsningar, Har du några som är öppna för allmänheten?