Julia Mjörnstedt Karlsten

DET SOM GÖR ONT

Jag har tio opublicerade inlägg som Ligger som utkast här på bloggen. Inlägg som egentligen bara med ett knapptryck kunde ligga ute för alla att läsa. Men så ligger de kvar där.

Jag har ganska tjock hud. Har ett bra lager skydd mot människor åsikter, ord och kritik. Kan för det mesta borsta av mig hat, hot och idioti. För mig har det varit ett måste. På Instagram är jag ganska förskonad, men på mail, via mina krönikor och här på bloggen, kommer en hel del hårda ord och elakheter.

De senaste veckorna är det som att allt når mig. Som om allt går rakt igenom och in. Märkligt egentligen, då jag generellt känner mig tryggare och starkare än någonsin. Men kanske är det just därför? Att jag landat, skalat bort lager som inte är jag och vågat vara ärlig mot mig själv. Kanske blir jag då extra mottaglig?

Alla mina inlägg med tankar, känslor och åsikter, allt det som är jag, får därför ligga kvar som utkast. Jag orkar helt enkelt inte att människor ska tycka till, kritisera och gå på. För hur mycket jag än vill att min blogg ska vara en trygg plats, måste jag vara med på att dels bjuda in till samtal och kritik och också förstå att det finns människor som verkar njuta av att göra andra illa på nätet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Va ledsen jag blir när jag läser det här! Älskar din blogg och instagram och tycker du är så klok och håller oftast med dig till punkt och pricka! Förstår inte varför vissa bara verkar vilja trycka ned andra.. det föder inget gott! Var rädd om dig! Och vi är många som finns här och bara vill heja på dig också! ❤️

  2. Moa

    Alltså sånt här gör mig så ledsen! Jag kan inte förstå hur folk har hjärta till att sitta och skriva elaka ord till andra människor. Att ta sig tiden. Att vara den förebilden för sina barn. Usch. Jag hoppas du kan hitta glädjen i att posta de inlägg DU vill. För din skull. ❤️❤️

  3. Johanna L

    Älskade underbara Julia! Det gör mig såå ledsen och höra att du blir utsatt på det sätt du beskriver. Jag älskar hur du delar med dig av tankar, funderingar som du själv kanske inte heller är säker på vart du står, hur du utmanar och kliver ur boxen för att väcka oss andra som kanske försöker gömma oss eller blunda för saker som skaver. Jag håller inte alltid med dig men hyser sån oerhörd respekt för dig och den starka kvinna och förebild som du är för sååå många. Så jag vill säga TACK, för allt du gör och delar. Du är bäst! ♥️