Julia Mjörnstedt Karlsten

HUSET – INSPIRATION OCH PLANERING

Äntligen – ÄNTLIGEN – kan jag öppna alla mina Pinterest-boards och tänka att nu är faktiskt allting möjligt! Även om jag hoppats och längtat känns det smått overkligt (ni kommer få höra det ordet en del) att vi nu kan börja planera för att detta ska bli verklighet.

Jag har satt ihop ett första litet mood board med bilder som visar min första tanke med huset och dess rum. Givetvis kommer jag göra detta för alla olika rum (döööh) men här kan ni få en första känsla. Jag vill att det ska vara enkelt, ha varma färger och använda naturmaterial. Givetvis kommer det inte vara så avskalat som på bilderna dock (har man två barn blir det sällan det :))

 

Vill ni följa mina boards på Pinterest så kan ni göra det här!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.