Julia Mjörnstedt Karlsten

JULBOARD

Det har blivit dåligt med julpynt hemma det här året då vi än så länge mest flängt runt känns det som. Helgerna spenderar vi/jag ju på mina föräldrars gård (kom och hälsa på nu i helgen!) och vardagskvällarna går mest åt till att typ somna i soffan efter läggning. Men om jag får drömma så är målet att hemmet ska se ut som ovan på julafton. Vi ska nämligen för första gången någonsin vara hemma iallafall delar av julafton och jag känner mig så extremt pirrig inför det! På tisdag har vi dessutom vår årliga glöggfest hemma (mer om det senare) och då måste ju hemmet osa jul!
Så nu blir det skärpning! Här ska fixas kransar och apelsiner och stjärnor! Har ni tips på annan bra inspiration får ni gärna skicka det åt mitt håll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.