Julia Mjörnstedt Karlsten

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

 

Efter att jag skrivit det här inlägget på Instagram om hur jag upplever att jag och andra kvinnor ofta/alltid önskar oss saker till hemmet eller som gynnar hela familjen, har jag verkligen funderat på vad jag skulle kunna önska mig om jag var tvungen. Jag vill ju på inget vis krysta fram något bara för att, inte heller få något jag egentligen inte behöver. Men de fyra sakerna ovan är saker jag garanterat skulle bli både väldigt glad för och också använda flitigt.

 

  1. Från Göteborg går det snabbt att åka med både tåg och bil till Köpenhamn och en helg med eller utan barn i staden hade varit magiskt. Jag har varit i Köpenhamn flera gånger innan och älskat det varje gång. Och med min enorma klimatångest känns det lyxigt att ha så nära dit.
  2. Eftersom jag är en person som måste ha kläder på mig när jag sover (snälla säg att vi är fler? Ibland känns det som att jag är den enda som inte bara ääääälskar att sova i underkläderna/naken…) skulle det vara härligt med en pyjamas. Jag säger inte ens ny pyjamas då jag inte äger någon sedan tidigare. Sover mest i tröjor och leggings… Just denna på bilden ovan är från HM.
  3. Jag äger inte många smycken, men något jag har på mig varje dag är mina halsband från Blue Billie. Jag spanade därför in deras sida och blev totalt förälskad i den här ringen. Snälla tomten!
  4. Med risk för att min vän Emelie kommer sluta umgås med mig så lägger jag även den här väskan på önskelistan. Emelie hittade den på &Other Stories när vi var i Köpenhamn i september och varje gång jag träffar henne fingrar jag avundsjukt på den. Den är verkligen fantastisk. Men kanske kan jag försöka pricka in att ha den när vi inte ses, ok Emelie?

 

Det var allt! Men mest av allt vill jag ha tid med min familj, att vi ska få vara friska (både från magsjukor och allvarligare saker) och att Billie kommer in på en bra skola till hösten. Men det kanske blir svårt för tomten att lösa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.