Julia Mjörnstedt Karlsten

TATUERING

Som ni läst tidigare har jag länge varit på jakt efter en tatuerare i den stil jag ville ha min kommande tatuering i. Det är märkligt det där, för egentligen visste jag inte alls vad jag ville ha, eller vilken stil jag sökte, men direkt när jag såg Maja-Lisas bilder visste jag att hon var rätt. Och det var jag visst inte ensam om att tycka för hon var helt fullbokad och hade stängt bokningen fram till början på nästa år…

Men precis efter att jag postat ett inlägg där jag taggade henne var det någon som avbokade och hon frågade om jag ville ha tiden. VAR DET MEANT TO BE eller vad?!?

Jag skrev ett mail och beskrev ungefär vad jag ville ha och sen satte jag mig i bilen för att köra dit. Skrev in hennes adress och när jag börjat köra ser jag att det står ”3 minuter kvar”. Hon satt alltså typ runt hörnet från där jag bor? Så galet att jag aldrig lagt märke till detta magiska fönster innan?

Väl framme visade hon mig skisser hon tagit fram på min tatuering.

Jag ville dock ha båda barnens namn i samma hjärta.

Och sen insåg jag att Billie förmodligen skulle bryta ihop om Frank stod överst pga ”jag är faktiskt äldst mamma”. (Fullt rimlig reaktion från en fem-åring faktiskt)

Under tiden Maja-Lisa gjorde om (för tredje gången) bläddrade jag i hennes böcker med motiv.

Alla motiv görs bara en gång och de med hjärtan är redan ”tagna”. Förståeligt, vem vill inte ha en enhörning tatuerad liksom?

Maja-Lisa berättade att typ 40% (!!!) av de som tatuerar sig hos henne bestämmer motiv samma dag genom att bläddra i böckerna! Riktigt så cool är inte jag dock…

Älskar dessa. Så mycket Pettson och Findus över dom.

Sen satte vi iallafall fast tatueringen och jag flyttade den ca 50 gånger (förlåt Maja-Lisa) för att få den på rätt plats.

Sen sattes det igång!

Måste säga att jag är så grymt imponerad av Maja-Lisa. Inte bara för hennes motiv utan för hur lugn, härlig och proffsig hon var. Rekommenderar varmt alla att gå till henne (förmodligen mitt livs misstag då det nu kommer vara ännu svårare att få tid)

Och här kommer resultatet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.