Julia Mjörnstedt Karlsten

ATT STÄLLA IN

Förra veckan började med hög feber och hosta för Billie. Sen blev Frank plötsligt supersjuk med feber, matvägran, ont i munnen och ville bara sitta i knät. Halsfluss visade det sig. Hur lätt det är att få i en 1,5-åring Kåvepenin? Omöjligt. Och det lilla vi får i honom reagerar hans mage starkt på.

Så det blir att vabba lite till.
Jag får sån himla ångest av när saker bir inställda pga sjukdom. Förmodligen en biverkan av min cancer då jag under ett år knappt kunde eller vågade boka in något alls för att jag inte visste hur jag skulle må. När jag kände min som mest uppgiven påminde Emanuel mig om när Billie var 1,5 och vi i stort sett vabbade konstant i tre månader. Kan ju hoppas att det inte blir så nu…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.