Julia Mjörnstedt Karlsten

EN HELG I OKTOBER

I fredags åkte Emanuel till Vilnius (av alla ställen) med sin vän och jag och barnen fick hela helgen hemma. Jag kan antingen beskriva helgen med: svamp, sol, landet, myskvällar och god mat. Eller med: vällingavvänjning (mer om detta senare), sömnlösa nätter, för mycket bilåkande, trots och fem-års attityd. Åh du ljuva småbarnstid!

Som vi älskar det här stället, både jag och barnen. Drygt en timma från Göteborg, med havet som kuliss, hästar som närmsta granne och häng med mormor och morfar. Kan inte bli så mycket bättre.

På lördagen åkte jag och Frank tillbaka till stan medan Billie ville stanna kvar. Jag hade middagen hemma med vänner, men det var alldeles för trevligt för att komma ihåg att fotografera. Vid elva somnade jag, som den grymma värdinna jag är, i soffan och mina vänner drog vidare ut i natten.


På söndagen hämta vi upp Billie från landet och åkte för att hänga med min vän Emelie och hennes barn. Frank plockade ekollon (eller bajs som han kallar det efter att min vän Annie lärt honom att det heter så – tack Annie!) och stoppade fickorna fulla. Jag gladdes åt att äntligen få hem mer naturprodukter då det ändå finns ca 2×2 cm uta på köksbordet som inte är täckt av stenar, grenar och kastanjer…

Sist med inte minst – kolla in detta magiska mönster på klänningen Billie fick hem från Göteborgska Blaou! ”Jag ser ut som en havssköldpadda”

Hoppas ni får en fin start på veckan!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.