Vecka 24 är här! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Vecka 24 är här!

Igår gick jag in i vecka 24 i den här graviditeten. Det känns mäktigt och fantastiskt att få vara gravid igen. Jag älskar det! Från att ha kräkts åtta gånger om dagen och haft trötthet utan dess like till att må som jag gör nu är nästan obeskrivligt. Efter att jag började med medicin för sköldkörteln och illamåendet gått över mår jag så bra. Ibland har jag lite smärta från foglossningen men det är inte alls som när jag väntade Elsa. Tänk att det kan vara så olika graviditeter fast min kropp är densamma. Jag hoppas på att få fortsätta må bra under resten av den här graviditeten men jag tar ingenting för givet utan tar en vecka i taget.

Jag hade hoppats på att vi skulle uppdatera vår kanal på Youtube men Ibbe är sjuk i influensa eller liknande så det har inte gått. Så roligt att vår första film redan har över 4300 visningar, tack för det! Om ni vill kika på det första klippet hittar ni det här. Jag hoppas att vi kan spela in en gravidvlogg i helgen och att Ibbe mår bättre.

Så mår jag: Jag mår bra men är lite förkyld. Lillasyster är aktiv i magen vilket är uppskattat. Det är en trygghet att känna henne sparka runt där inne. Halsbränna är en del av min vardag – speciellt på kvällarna när jag lägger mig ner. Min räddning är Gaviscon.

Cravings: Inga direkt än så länge. Jag hade inte det med Elsa heller. Jag känner bara väldigt starkt att jag vill äta saker som jag verkligen tycker om. Idag blir det till exempel en macka med äggröra, avokado och picklad chili till lunch. Mums! Det är som jag alltid har sagt, varför äta äckligt när man kan äta gott?

Magen i vecka 24. Nu börjar det verkligen synas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Så fort det går🤗

    Jag går in i vecka 21 idag och imorgon har vi äntligen rutinultraljud! Hoppas verkligen att bebis mår bra och att vi kanske kan få se om den är en lillebror eller lillasyster som gömmer sig i magen😍

Annons