Världens kanske roligaste podd! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Världens kanske roligaste podd!

Idag sitter vi hemma hos Angelica och jobbar. Hon väntar på en leverans som ska komma någon gång mellan 07-22. Bra fönster ändå. Annika Norman har också tagit sig hit hela vägen från Danderyd och snart känns det ändå som att det är dags för lunch! Jag älskar vårt jobb. Att alla tre är frilansande själar och att vi har fria arbeten. Fast just nu har både jag och Annika hoppat på konsultuppdrag som kräver lite mer av oss, vilket är skönt, på många sätt.

Samtidigt lyssnar vi på världens kanske roligaste podd, TVILLINGPODDEN. Det är en för jävla rolig podd ändå om man får säga det själv. Alla tre sitter och skrattar högt åt veckans avsnitt. Och har en liten skämskudde när vi pratar om en restaurang i närheten av kontoret. Att det jobbar en väldigt härlig man där. Igår la någon från restaurangen upp en story på Instagram och tackade för smickret… Jag kommer aldrig våga sätta min fot där igen. Haha! Lyssna gärna på veckans avsnitt!

Världens kanske bästa trio!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Ja men det är ju världens bästa och roligaste podd! 😍 Förgyller ju ens måndagar! (Gör måndagsångesten på söndag lite lättare också 😆) Så tack till er för att ni bjuder på er själva varje vecka 🤗