Vår stund – tillsammans – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Vår stund – tillsammans

För några veckor sen slutade jag helt vara sugen på kaffe. Jag har aldrig riktigt varit en kaffefantast, men någon eller några koppar om dagen har det blivit. När jag plussade och insåg att jag är gravid förstod jag var osugenheten på kaffe kommer ifrån. Det var exakt likadant när jag väntade Elsa. Jag har bytt ut mitt morgonkaffe mot en kopp te och det känns härligt. Jag dricker te på ett helt annat sätt än jag dricker kaffe. En kopp te drar man inte i sig på samma sätt som att man kan ta en kaffe i farten.

Jag gör ett samarbete med Twinings Infuso som har ett nytt urval av örtteer. Alla är koffeinfria och innehåller 100% naturliga ingredienser. Twinings Infuso finns i fem olika varianter, du kan läsa mer om dem här. Min nya favorit är Twinings Infuso Rooibos, jordgubb och vanilj. Ljuvlig! Den smakar som en kopp sommar.

infuso_1Lika viktig som den första koppen te är på morgonen innan alla andra vaknar, lika mysig är den sista koppen te på kvällen, tillsammans. Jag och Angelica ses inte alls lika ofta som vi gjorde förut. När båda frilansade sågs vi varje dag, hela dagarna. Nu blir tiden med henne mer värdefull och att sätta sig ner tillsammans och bara ta det lugnt känns viktigt.

infuso_twinsÄlskade twinnie.

infusoMin nya favorit! Twinings Infuso Rooibos, jordgubb och vanilj. Så god!

infuso_produktbildFem varianter av örtte, men 100% naturliga ingredienser.

elsa_infusoElsa ville också dricka te när jag och Angelica gjorde det. Hur gullig? Jag lyckades göra två inbakade flätor på henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Fin sista bild.
    Min dotter vill absolut ha två inbakade flätor v a r j e dag. Börjar ångra att jag gjorde det första gången. 😂

  2. Charlotta

    Älskar te 🙂 dricker flera koppar efter jobbet då jag sätter mig och läser. Dricker bara koffeinfritt eftersom jag dricker flera koppar 🙂