Vår bebis har äntligen kommit! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Vår bebis har äntligen kommit!

Nu har LOPPImagasin Gravid & Baby äntligen anlänt! Så himla roligt att äntligen få hålla den i händerna. Det är en väldigt speciell känsla att möta sin lilla tidningsbebis när man har jobbat så hårt med den. Den här tidningen kommer att följa med i Apotek Hjärtats startbox för blivande föräldrar (kostnadsfri om du är/blir medlem), men för er som inte väntar kiddos går det bra att köpa den i en webshop som jag kommer att länka till inom kort! Finaste Jennifer Klingvall är på omslaget! Jag är så stolt över att vi fick ihop det. Det ligger många timmars slit bakom den här tidningen och jag hoppas att ni kommer att gilla den!

Jag och Angelica är på kontoret och packar upp alla grejer som har kommit från Jotex (vi gör ett samarbete med Jotex) Det ska bli så kul att äntligen komma iordning i nya kontoret, det är så stort! Ska bli kul att visa hur allt blev sen. Ni kan se hela unwrappingen av grejerna på Angelicas insta stories. angelicalagergren heter hon där. Det är….speciellt, men kul!
loppimagasin_twins loppimagasin_gravidbaby

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Fick sms igår att min box är redo att hämtas upp. Håller tummarna att tidningen finns med så jag inte beställt boxen precis för tidigt =)