Jessica Lagergrens

Utflykt med familjen

Imorse när vi vaknade frågade Ibbe om inte vi kunde hitta på nånting tillsammans idag. Det var så längesen vi gjorde det, bara vi tre, vår lilla familj. Han kom med två förslag, Ikea eller utflykt i skogen. Jag hatälskar Ikea och med tanke på det fina vädret borde jag ha valt skogen men det lilla älskar i hatälskar vann och jag tycker att det är kul att köpa nytt till hemmet. Så nu sitter vi i bilen på väg till Ikea! Jag ser mest fram emot att låta Elsa gå runt på de stora ytorna. Hon har bara suttit i vagnen när vi har varit där tidigare och även om det tar väldigt lång tid att ta sig fram när hon går så är hennes lycka över att äntligen kunna gå värd all extra tid.

Ikväll ska jag, mamma och Angelica på George Shaids spelning på Pet Sound Bar på Södermalm i Sthlm. Det kostar ingenting och det vore så kul att se några av er där! Apropå George så är det ju han tillsammans med hans fru Elin som har skrivit vårt mellobidrag. Än har inte de tävlande presenteras och jag tänker hoppas och tro in i det sista att vi kommer med!

IMG_5643Idag har Elsa namnsdag! Stort grattis till henne! Jag tycker att hon är så lik Alice på den här bilden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alejandra

    Jag ÄLSKARRRR mello och jag tycker om dig och Angelica så mycket så jag kommer att seriöst köpa biljetter dit om ni kommer med!! <3 tycker att ni har en riktigt stor chans att komma med, dom andra gamla tjatiga fossilerna får fan kliva undan…
    Kram!