Starkare än någonsin! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Starkare än någonsin!

Jag har testat att göra marklyft för första gången. Det handlar en hel del om teknik och jag har inte fått till tekniken helt rätt än, men jag lyfte 50kg i flera repetitioner. Jag känner mig så stark precis just nu och det är en otroligt härlig känsla. När jag känner mig så stark som jag gör nu känner jag att jag skulle kunna klara precis vad som helst. Det är en fin känsla!

Min utmaning med chins fick sättas lite på paus men jag är snart där. Det är inte långt kvar tills jag kan dra upp hela kroppen. Också en skön känsla. Jag är lite utav en tävlingsmänniska så jag gillar att sätta upp utmaningar och mål för mig själv. Det blir roligare att träna tycker jag om man har ett konkret mål med träningen. Jag har ett lite långsiktigare mål som jag kan dela med mig av lite senare som iallafall jag tycker är väldigt spännande! Har du något mål med din träning? Dela gärna med dig!

Mitt starkaste jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Jag har snubblat in på balett i vuxen ålder och jag kan BARA tänka mig träna på saker som gör mig bättre på just balett! 😀 Benet SKA komma högre upp! Ryggen måste orka hålla uppe allt! Och tydligen måste man vara stark i core HELA tiden 😅 I’m in for a treat.. 😁

 2. Malin

  Mitt enda mål är alltid en sak. Bli smal. Fattar att det har mest med kosten att göra mer än med träningen. För litet BMI för att ens få bekosta en GBP själv. Men för tjock för att leva ett kul liv. Har fått ett sånt förakt för träningen. Det ÄR inte kul att träna med övervikt.

  1. Sofia

   Malin, menar du att du på allvar skulle genomgå en GBP fast du kliniskt sett inte uppfyller kraven? Att gå ner i vikt är ingen quickfix (tro mig, jag har själv gått ner 20 kilo och det tog mig ca 8 månader).
   Att träna sig smal är jättesvårt. Träning är ett bra komplement till en viktminskning. Det absolut viktigaste är att få bra, långsiktiga vanor. Att gå ner i vikt är en sak, att behålla den en helt annan. Därför är det så viktigt att skaffa bra vanor som håller över tid. Hoppas att du hittar vad som motiverar just dig. Lycka till 💕

   1. Malin

    Ja. Jag menar allvar. Jag har kämpar med vikten i 8 år och aldrig lyckats hålla den. Går ner 15 kilo upp 17, ner 10 upp 5 etc etc etc. Hela mitt liv kretsar kring mat, vikt etc. Jag vill inte planera in semestrar el sociala tillställningar för jag inte vill förstöra något om jag för en gångs skull lyckas hålla mig så länge och är i ett bra stim med vikten. Jag vet i princip allt om kalorier, dieter och hur lång tid det tar. Jag har kostscheman från din kostcoacher där det handlar om livsstil och inte diet. Har gått i kbt och hos psykolog. Det är inte som att jag suttit i soffan med en chipspåse de senaste 8 åren och nu spontant börjat googla gbp för jag inte vet hur man gör något åt saken. Jag vill börja leva igen och inte vänta på att bli smal.

    1. Caroline

     Viktväktarna kanske kan vara något?! “Riktig” mat, goda recept och trevlig samt peppade community 🙂 kram

    2. Sofia

     Åh jag lider med dig Malin! Förstår så väl. Om du äter ”normalt” och känner att du ändå går upp i vikt, föreslår jag att du kollar sköldkörteln. Kanske är den underaktiv (var så i mitt fall, tog dock flera år innan det fastställdes).

    3. Sofia

     Fina du, förstår din stress och frustration, har själv varit där hundra gånger 🙁
     Men ett tips som fick mig att sluta fred med mig själv och vikten: boken The fuck it diet av Caroline Dooner. Hoppas du får må bättre och att ditt liv slipper kretsa kring dieter <3