Sista dagen på jobbet – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Sista dagen på jobbet

Idag jobbar jag min sista dag! Det känns så himla himla overkligt. Jag ska liksom vara mammaledig ett år från och med nu! Så speciellt. Och fint! Jag har ju förstått att året bara kommer att rusa iväg. Min tvilling har precis kommit tillbaka till jobbet efter nästan ett år hemma och det året har gått hur fort som helst. Jag går hem 4 veckor innan bf. Hur länge jobbade ni andra? Eller hur länge planerar ni att jobba? Jag tror inte att jag kommer att förstå att jag inte ska jobba förens klockan inte ringer på måndag morgon. Vad ska jag göra av all tid?? Nu längtar jag ihjäl mig efter min bebis!

IMG_7853
Hej hej lilla tjejen där inne. När kommer du ut till oss?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag jobbar fram till 5 dagar innan (planerat snitt den 19/5) Har mått så bra och tycker det är skönt att få dagarna att gå, jag vet ju ändå när hon kommer (hoppas jag iaf =)) )

 2. Fanny

  Jag fick beviljad graviditetspenning så gick hem i v32, och så hdd jag precis haft 4 veckor semester innan, jobba bara 3 dar emellan

  1. Fanny

   Halva min kommentar försvann!:( ska va hemma till oktober då dotter blir ett sen e sambon hemma till jan och då blir det förskola. Ska Ibbe vara hemma också?:)

 3. Amanda

  åh! Passa på ha lite “Jessica-tid” ! Härliga bad, ge dig själv en ansiktsmask på en tisdag vid lunch bara för att du kan, fixa naglarna! Bara ha det så mysigt som möjligt och pyssla om dig själv 🙂

 4. Susanne

  Med barn nummer 1 så jobbade jag tills det var 2 veckor kvar till det beräknade förlossningsdatumet.Han ville inte komma ut så jag gick 2 veckor över tiden.Blev igångsatt och förlossningen tog 15 timmar.
  Med barn nummer 2 jobbade jag in i det sista.Gick 3 dagar över tiden.Jag jobbade samma dag som jag födde:)Slutade jobbet kl.16 åkte hem sen direkt in.Dottern föddes 18:43.Förlossningen tog 23 min.

 5. Sofia

  Jag jobbade till två veckor innan Bf och gick 10 dagar över tiden. Kändes som att jag var hemma i en evighet.

 6. Jossan

  Hej fina!
  Jag jobbade tills sista september och Elsa kom 15 november. Det var så himla skönt att gå hem och vara ledig länge innan hon kom. Jag behövde det. Hoppas att du får en skön ledighet innan det fantastiska mammalivet tar sin början.
  Fin mage förresten:)
  Ha en fin valborg.
  Kram Jossan

 7. Angelica

  Jag blev sjukskriven i vecka 24 så jag slutade ju väldigt tidigt innan! Den här gången hoppas jag kunna jobba mycket längre. Jag tycker 4 veckor innan låter lagom! 🙂 Puss

 8. J

  Jag gick hem ca 3 veckor innan bf, fick min son (första barnet) på bf+3 nu i april. Jag var helt galen och skrev listor varje dag på saker som skulle köpas, bokhyllor som skulle rensas, matlådor som skulle lagas etc etc. På bf var jag klar med allt jag ville göra och redo för bebis! De tre dagarna som jag gick över var därför otroligt sega, hoppas du slipper vänta! Men jag blev tipsad om er podd och lyssnade igenom alla avsnitt under dessa dagar. Blev min räddning från rastlösheten så stort tack till er, ni är grymma! Lycka till nu!

 9. Marielle

  Jobbade till 3 veckor innan bf ungefär. Sen så kom hon 2 veckor över tiden. Såååå mycket dötid haha.

 10. Josefine

  Vår lilla tös är beräknad en dag efter dig alltså den 31 maj ☺️ Jag har varit hemma sen 1 april men det beror på att jag har ett så pass fysiskt tungt jobb(personlig assistent) att det inte gick att jobba längre – tyvärr. Mentalt hade jag nog nu med en månad kvar varit redo att gå hem – april har mest segat sig fram och jag har varit uttråkad men nuså börjar jag njuta av det, det är tur jag har haft några avsnitt av tvillingpodden att ta igen 🙂 stor kram!

 11. Lena

  Jag hade tänkt sluta 2,5 v innan bf men lillkillen tittade ut 4 v tidigt så jag jobbade fram till dagen innan 🙂 dålig timing eftersom vi skulle flytta och jag hade tänkt gå hemma och pyssla med nya barnrummet, men det gick bra ändå 🙂