Jessica Lagergrens

Sarah Jessica Parker gillar min bild!

När vi var på restaurangen Buddakan i New York la jag ut en bild på instagram därifrån och så taggade jag Sarah Jessica Parker. Jag skrev och frågade om det var någon som kände igen vilken film som spelats in på just den restaurangen. Carrie och Big har sin rehearsal dinner innan bröllopet på Buddakan i första Sex and the City-filmen. Igår kväll när jag låg i soffan fick jag ett meddelande på insta direct från en följare som skrev att Sarah Jessica Parker hade jag gillat min bild. Hon hade tagit en skärmdump av det men jag var ändå tvungen att gå in i själva ”gilla-lista” för att dubbelkolla att hon verkligen verkligen hade gillat bilden och JA, det har hon gjort!! Jag tänkte på henne när vi gick runt i NY att det kan ju faktiskt hända att man ser henne eftersom att hon bor där, men att hon gillade min bild är tametusen 400 gånger roligare. Jag fick nyss veta att Daniel Paris pratade om det här i NRJ nu på morgonen. Haha, det måste jag lyssna på!
sarah_jessica_parker_ sarah_jessica_parker_2
Buddakan kan jag för övrigt varmt rekommendera er om ni ska till New York. Det är rätt dyrt där men helt magiskt gott. Vi beställde in en av deras menyer som de själva har satt ihop och det var sååå gott. Jag ger maten i New York en stor tumme upp! Vi har ätit magiskt gott nästan varje måltid. Och ja, vi åt på Mcd en dag i farten men det var faktiskt en stor besvikelse. Det var rätt sunkigt där inne och det smakade sämre än hemma (jag tillhör en av dom som älskar Mcd). Nu vet jag det iaf och jag hade för evigt undrat om jag inte hade provat, haha.

Det absolut bästa med att komma hem var att träffa Elsa igen. Tänk att man kan sakna någon så mycket. Jag kom hem i tid så att jag hann följa med ner till förskolan och hämta henni. Hon blev såååå glad! Mitt hjärta svämmar på riktigt över av kärlek till henne. Jag hittade massa Frost-grejer till henne på Woodbury i Disney-butiken. Hon blev jätteglad och lekte med alla saker tills det var dags att sova. Det känns som att hon har växt jättemycket på bara några dagar. Inte på längden men rent utvecklingsmässigt. Hon pratar ännu mer än innan och sätter ihop ord nu vilket är så roligt. Tänk att jag och Ibbe har skapat den här lilla grodmunken. Det bästa vi gjort!
elsa_frost

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Ja usch McDonalds är så himla sunkigt här i USA. Skulle aldrig äta något där. När jag kommer hem till Sverige blir jag alltid helt förvånad över hur fräscht och fint det är på alla restauranger. Det är verkligen som två helt olika kedjor.