Samlar energi – och frisk luft! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Samlar energi – och frisk luft!

Det tar på krafterna att vara frisk mitt i det sjuka. Men jag ska inte gnälla, jag är ju trots allt frisk. Dom andra tre i familjen kämpar på. Just när man trodde att det var över och på väg att bli bättre blev det sämre för en av tre. Jag fick tips om klorin så nu ska jag gå runt och göra rent alla handtag och kontaktytor en andra gång. Det skulle vara helt fantastiskt om jag kunde få slippa den här magsjukan. Nu kan bara tiden utvisa det. Känns… spännande!

Ibbe är lite piggare så idag passade jag på att gå ut för att få lite luft. Det var välbehövligt och så skönt. Tänk att det ibland räcker med 30 minuter hemifrån för att man ska få ny energi och orka lite till. Nu ska här städas och sen rostas en liten smörgås till Elsa. Hon har blivit lite piggare och börjar tycka att det är tråkigt att vara hemma. Men är det något jag aldrig någonsin tummar på så är det de 48 timmarna man ska vara hemma – från sista symtom. Det vill säga när man börjar vara FRISK. Om alla gjorde så skulle inte magsjuka spridas lika lätt. Jag tror att många tror att man kan räkna 48 timmar från senaste kräkningen, men helst ska man alltså stanna hemma 48 timmar från att man börjar känna sig frisk.

Så skönt med frisk luft mitt i allt!

När jag kom hem från promenaden hade jag fått paket från Depend med helt nya nagellack. Elsa ville ha alla färger så då fick hon det. Hon sitter alltid prick stilla tills färgen torkat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    I skolan önskar vi att eleverna är hemma 72 h efter sista symtom. Brukar ofta vara 48efter man känner sig frisk. Även om jag har äldre elever så är det inte alltid som det följs …