Så var mitt 2017 månad för månad – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Så var mitt 2017 månad för månad

Jag ska försöka sammanfatta mitt 2017 med en bild för varje månad det här året som har gått. Det har som ni redan vet varit ett otroligt rörigt år men många dramatiska och livsomställande händelser. Det är egentligen svårt att bara välja en händelse per månad, men jag ska göra mitt bästa.

Januari Bröllopet ställdes in
ibohm_lagergrenEtt stort och sorgligt beslut togs. Du kan läsa mer om hur jag kände för det här beslutet i det här inlägget. Idag är jag trygg med vårt beslut att ställa in bröllopet även det faktiskt fortfarande gör ont i hjärtat att titta på den här bilden.

FebruariElsa var sjuk massor
elsa_sjukhusUnder första halvan av 2017 var Elsa ofta sjuk. Här var vi på akuten hela natten. Hon hade fått öroninflammation men vi misstänkte urinvägsinfektion så det var inte förens urinprovet som tog flera flera timmar att fånga som de kollade hennes öron.

MarsRussebuss och SKAM
russebuss_1Vi hade en väldigt försenad 30-årsfest och bjöd in 40 vänner att festa på en Russebuss. Det var så himla roligt och rekommenderas varmt. SKAM var på tapeten och alla kom klädda som karaktärer från serien. Jag var Vilde och Angelica var Noora.

AprilTvillingpodden tog en paus
enpausFör första gången i Tvillingpoddens historia tog vi en paus. Det hade med Angelicas skilsmässa att göra kan man säga, men det kunde vi inte säga då. Det var smärtsamt att se Angelica så nere. Jag tycker att det är skönt att det här röriga året äntligen är över. Jag vet att det bara är skillnad på datum och att det “bara” är ett nytt år. Men för mig betyder det väldigt mycket att lägga det här året bakom mig. Se det som en erfarenhet.

Maj – Emelie och Daniel fick varandra
brollop_smedjanJag var på ett fantastiskt bröllop där min fina vän Emelie fick sin Daniel. Det var en hel helg fylld med kärlek. Se fler bilder från bröllopet här. En annan härlig och självklar händelse under maj var att Elsa fyllde två år. Nuförtiden säger Elsa att hon fyller år VARJE dag. Även om hon vet att hon fyller 3 år i maj. Det brukar hon också påpeka ofta. Men hon älskar att säga att det är hennes födelsedag och att vi ska sjunga för henne och att hon ska äta jordgubbstårta.

JuniVi fick hjälp i relationen
relationshjalpVi hade provat gå på familjerådgivning en gång tidigare men sen rann det ut i sanden. Året 2017 var året när vi provade att gå isär, men det var också året när vi bestämde oss för att vara med varandra fullt ut. Ett känslosamt och fint beslut. Familjerådgivningen är och har varit jobbig men också otroligt givande och helt nödvändig för oss.

JuliVi byggde om framsidan
elsa_hjalperSen vi flyttade in i huset för fyra år sen har vi renoverat och fixad med de allra flesta av våra utrymmen. Den här sommaren var det framsidans tur att få sig en omgång. Älskade Acko kom och hjälpte till och byggde om vår altan på framsidan. Här kan du se före- och efterbilder.

AugustiVi satte på oss ringarna igen
viJag och Ibbe fixade barnvakt och åkte till Örebro och Titanic-utställningen. Vi bodde på ett riktigt sunkigt hotell men njöt ändå av en härlig helg tillsammans. På kvällen satte vi på oss förlovningsringarna igen och där sitter de fortfarande tack och lov. 

SeptemberJag trodde att jag var gravid
senmensMin mens var sen och jag misstänkte en graviditet. Så var inte fallet. Jag längtar till den dagen jag kan skriva här att jag väntar ett till barn. Hoppas det sker under 2018…!

OktoberSå många sår revs upp
metoo#metoo berörde en hel värld. Så också mig. Det var många minnen som kom upp till ytan som var förträngda och djupt begravda. Det var smärtsamt men också så otroligt viktigt. Jag skrev om det här.

NovemberMin största fysiska utmaning
spring_1-1Jag anmälde mig till mitt livs första halvmaraton som går av stapeln den 21 april. Det ska bli så roligt! Jag har hittat ett passande träningsupplägg som jag kan dela med mig av ifall någon mer är sugen? Det är utan tvekan det mest fysiska jag gjort hittills i livet.

DecemberVad jag önskar av 2018
newyork_Det här inlägget får symbolisera december. Jag skriver vad jag önskar mig mer av under nästa år. Jag ser så mycket fram emot 2018. Jag är så redo! Jag hoppas och tror att vi kommer att ge ut vår bok, vi ska ut på en ny turné i Sverige med Akademikliniken och jag ska på en av mina närmsta vänners bröllop.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vilket år tur att ni är starka! 😍 gott nytt år på er! Du gärna dela med dig av träningsprogrammet till mig!

  2. Fanny

    Jag är också så redo att säga hejdå till 2017, värsta året i mitt liv…året pappa blev sjuk i cancer! Så fuck 2017 och fuckcancer