Jessica Lagergrens

Så vanligt är ansträngningsinkontinens – det kan du göra

Reklam för Efemia

Hoppa, skratta eller nysa. Tre saker som gör att det lätt kommer en skvätt kiss för mig efter att jag har fött barn. Känner du igen dig? Du är inte ensam. Ansträngningsinkontinsens är vanligt och jag tycker absolut inte att det är något att skämmas över. Jag glömmer aldrig när jag och Angelica tränade på en boot camp och den personliga tränaren skrek åt Angelica att fortsätta göra jumping jacks fast hon sa ”men jag kissar på mig”. Sen fick Angelica sitta med kissiga träningsbyxor hela vägen hem. Både jag och Angelica har alltid varit öppna med att vi kissar på oss lite vid ansträngning. Det kan vara vid träning, skratt eller när vi lyfter tungt.

Vi måste våga prata om det! Det finns hjälp att få! Ett kontinensstöd från Efemia hjälper till att minska urinläckage som uppstår när du anstränger dig. Du använder kontinensstödet i silikon vaginalt och det är lätt att sätta in och ta ut. För mig har det fungerat kanon! Vill du veta mer? Det finns massor med bra information om produkten på Efemias hemsida, klicka här.

Just nu 20% rabatt på Efemias kontinensstöd hos Apotek Hjärtat, klicka här. 

Att det kommer lite kiss när du anstränger dig är inget att skämmas över. Du kan läsa mer om Efemia och deras produkter för kvinnohälsa här. 

Just nu 20% rabatt på Efemias kontinensstöd hos Apotek Hjärtat, klicka här. Tack kroppen för att du klarar så mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.