Jessica Lagergrens

Så är jag som vän

Jag hittade kompislistan inne hos Underbara Clara och vill göra en likadan. När jag inte direkt kommer på ett ämne att skriva om här söker jag inspiration i andra bloggar. Tack för bra idé Clara!

Hur är du som vän? Jag kan tycka att det är lite svårt att beskriva mig själv på det här sättet, men jag vill tro att jag är en kärleksfull och omtänksam vän. Att jag är rolig att umgås med men att jag också har andra sidor än bara rolig som mina vänner uppskattar.

Sämst som vän? Att jag ibland kan vara dålig på att lyssna. Fast det gäller mest kompisar jag träffar i farten och jag kommer på mig själv att inte ha frågat ”hur är det själv?”, innan man rusar vidare. Jag ska bli bättre på att fokusera på andra, även om det bara är i farten.

Vad stör sig dina vänner på med dig? Att jag är dålig på att höra av mig och att det ibland kan gå långt mellan gångerna man ses. Men med allas hektiska liv så finns det nästan alltid förståelse för det.

Återkommande vänproblem? Jag träffar ofta nya människor som jag verkligen klickar med. Som jag känner ”det här är en vän för livet”, men sen finns inte tiden att underhålla den relationen vilket jag kan tycka är lite tråkigt. Jag önskar att jag var bättre på att underhålla nya relationer, men har insett att jag inte är mer än människa och att jag gör så gott jag kan med de djupa relationerna jag redan har. 

96c8e339 5288 4cdb 8811 68acfefce8caTypiskt för dig som vän? Från mig kommer det alltid spontana förfrågningar om man vill följa med på olika roliga saker. Jag är också den som gärna styr upp träffar/middagar och även om jag är en spontan person gillar jag att boka datum långt fram i tiden så att vi har något riktigt roligt att se fram emot. 

Img 1719När blir du sur? När man ställer in saker i sista stund. Jag är en känslosam varelse så när något är bokat och bestämt så ser jag verkligen fram emot det, och när någon bokar av kan jag bli sur. 

Img 0662Tråkigast med dina vänner? Att alla har så mycket att göra hela tiden. Jag tycker att alla borde få jobba mindre, tjäna mer och ha mer tid över för vänner och familj.

Värsta sortens vän? Den som snackar skit bakom ens rygg. Den man inte kan lita på.

Bästa sortens vän? Den man kan lita på till 100% och som alltid finns där för en, hur lång tid det än har gått sen man sågs, eller hördes. Jag har flera såna fina vänner i mitt liv.

Gemensamma drag för mina närmsta vänner? Att de är drivna, starka och känslosamma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofia på uppochhoppa.se

    Jag tycker du verkar vara en skitbra vän! Känner så igen mig i det där mes sena avbok, det är något jag tycker är så segt, när man redan själv hunnit glädja sig att ses ( just eftersom man är så upptagen och träffar sina kompisar så lite nuförtiden när man är vuxen )

    PEPP också till hela er bebisresa, jag hejar på er!